Nu lăsa impozitul tău să rămână la stat când poate susține proiectele noastre de business; dacă valorizezi networking-ul și misiunile economice organizate de Club Afaceri.ro, te invităm să redirecționezi cei 3.5% către asociație în mai puțin de un minut, accesând link-ul: https://redirectioneaza.ro/formular-club-afaceri-ro/.
Este o modalitate simplă și gratuită prin care poți investi direct în resursele și conexiunile comunității din care faci parte!

Drumeție la “Izvorul Bahluiului”

Dragi membri Club Afaceri.ro,

Suntem încântați să împărtășim cu voi câteva momente speciale pe care le-am trăit în cadrul drumeției noastre la “Izvorul Bahluiului”, care a avut loc pe 26 august. Această zi a fost cu adevărat memorabilă, aducând împreună pasionați de afaceri, istorie și cultură într-o experiență înviorătoare.

Am început aventura cu o vizită la primăria orașului Harlau, unde primarul Gheorghiță Curcă ne-a întâmpinat călduros. Împreună, am explorat frumusețea și valorile istorice ale orașului prin vizite la Muzeul Viei și Vinului, Biserica Sfântul Gheorghe și Curtea Domnească. Aceste momente au adus o perspectivă profundă asupra patrimoniului cultural și istoric al locului.

Continuând cu entuziasm, ne-am îndreptat către spectaculosul Defileu Bahluiului, unde natura înfloritoare ne-a învăluit într-o atmosferă deosebită. A fost un timp pentru reflecție și conexiune cu mediul înconjurător, evidențiind legătura dintre natură și lumea afacerilor.

Momentul culminant al zilei a venit odată cu ajungerea la Izvorul Bahluiului. Aici, în mijlocul peisajului înverzit, am savurat un prânz în aer liber. A fost nu doar o oportunitate de a ne bucura de mâncare delicioasă, dar și de a interacționa și a face networking cu membrii din Clubul Afaceri.ro. Schimbul de idei și experiențe a fost cu adevărat inspirațional, demonstrând puterea colaborării și a conexiunilor autentice.

Vrem să mulțumim tuturor participanților pentru contribuția lor la această zi minunată. Drumeția noastră la “Izvorul Bahluiului” nu doar că ne-a adus împreună, dar ne-a și oferit perspective noi și ocazii pentru creștere și învățare.

Abia așteptăm să vă revedem și să continuăm această călătorie a cunoașterii și afacerilor împreună. Până atunci, vă dorim succes în proiectele voastre și să păstrați această energie proaspătă pentru viitoarele noastre aventuri.

Distribuie:

Articole similare