Ce este Club Afaceri.ro?

Comunitatea Afaceri.ro este rețea de cluburi de afaceri întinsă pe întreg teritoriul României cât și în diasporă. Membrii Afaceri.ro sunt antreprenori, manageri și alți profesioniști reuniți pentru socializare, dezvoltare profesională și a afacerilor prin acces la informații de calitate, modele, contacte de afaceri și proiecte comune. În cadrul comunității activează și alte organizații și inițiative de sprijinire a antreprenorilor.

Valorile Club Afaceri.ro agreate de membrii care aderă la rețea sunt: Reciprocitate, respect, dezvoltare, colaborare, integritate și educație. 

Rețeaua Club Afaceri.ro este coordonată de un Board Național format dintr-un grup de antreprenori, membrii ai rețelei, aleși de președinții cluburilor locale. Aceștia sunt responsabili de coordonarea rețelei și asigurare a infrastructurii umane și tehnologice. Se asigură că misiunea cluburilor să fi îndeplinită și oferă sprijin în dezvoltarea abilităților de lideri a coordonatorilor cluburilor locale.

Rețeaua Club Afaceri.ro este un proiect al Asociației Club Afaceri.ro Iași. Asociația are drept scop promovarea conceptelor specifice dezvoltării climatului antreprenorial și al antreprenoriatului în România, pentru susținerea dezvoltării durabile a mediului economic, social și cultural. Asociația acționează ca o platformă de sprijinire a întreprinzătorilor, antreprenorilor și a celor ce doresc să intre în antreprenoriat și care au nevoie de dezvoltarea competențelor specifice, de facilitarea de contacte de afaceri, cu scopul de a-și dezvolta propriile afaceri și a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos, colaborativ și competitiv.

Asociația Club Afaceri.ro este o organizație non profit cu sediul: Șos Bârnova nr. 29 B, Iași. 

Nr înregistrare: 156 A/2010, CIF: 27269648

Beneficii ale apartenenței:

Dezvoltare antreprenorială – prin seminarii, conferințe, mentorat.
Contacte de afaceri – prin întâlnirile de networking.
Implicare în comunitate – proiecte comune pentru comunitate

Înscriere

Poți solicita detalii la coordonatorul clubului din regiunea ta.
Dacă dorești să înființezi un nou club ne poți contacta aici.


CLUBURILE AFACERI.RO

În prezent, există cluburi Afaceri.ro în următoarele localități, regiuni și teritorii: Iași, Suceava, Botoșani, Brașov, Galați, Mediaș, Cluj, Târnăveni, Deva, Țara Dornelor, Craiova, Mureș, Oradea, Focșani, Pitești, Cernăuți, Chișinău, Ungheni, Copenhaga, Lyon, Londra, Irlanda, Olanda, Paris, Viena, Bali, Bangkok, Coreea de Sud, India, Jakarta, Qatar, Singapore, Vietnam, Austin, New York, Uruguay, Utah, Perth, Sydney.