Sari la conținut
  • Home
  • DESPRE NOI
    • Rapoarte publice
  • Înscriere
  • Cluburi
  • ACADEMY
  • NOUTĂȚI
  • Contul meu
    • Setări cont
    • Login
  • Contact
  • Home
  • DESPRE NOI
    • Rapoarte publice
  • Înscriere
  • Cluburi
  • ACADEMY
  • NOUTĂȚI
  • Contul meu
    • Setări cont
    • Login
  • Contact

ACADEMY

Ce este coachingul și cum funcționează?

18/06/2025

Într-o perioadă în care dezvoltarea personală și profesională este mai accesibilă ca oricând, conceptul de coaching este adesea folosit, dar rareori înțeles în profunzime. Radu

Vezi mai multe

„Cele trei sisteme esențiale care fac diferența într-o organizație” o interpretare practică după Radu Marian Nechita

18/06/2025

Într-un mediu economic tot mai instabil și competitiv, multe organizații caută „rețeta” succesului sustenabil. Dar, așa cum ne explică Radu Marian Nechita, performanța pe termen

Vezi mai multe

Strategia mea favorită la negocierea cu un necunoscut

17/02/2025

Te întâlnești cu o persoană și ai de stabilit, de negociat ceva. Îți propui să fii deschis, cooperant, dar undeva acolo te gândești că ”dacă

Vezi mai multe

Șase practici în negocieri competitive sau cooperante

10/02/2025

Există oare tehnici sau abordări la fel de valoroase și în negocierile unde părțile se cam văd adversari, dar și în alte negocieri, de relație,

Vezi mai multe

Șase tehnici cu un negociator dur

22/01/2025

Te presează, este dominator, dar parcă nu ai renunța la negociere. Iată câteva tehnici de ajutor: 1. Arată-i că recunoști tehnica sa. În multe cazuri

Vezi mai multe

BATNA: best alternative to a negotiated agreement

15/01/2025

BATNA – mai toată lumea o știe, mai nimeni nu o folosește cifric. ”Care ar fi acum cea mai bună alternativă la ceea ce

Vezi mai multe

SPONSORII CLUBULUI

© Toate drepturile rezervate