Club Afaceri.ro Craiova te ajută să înțelegi cum funcționează noile reglementări fiscale

Modificarile fiscale in vigoare de la 1 iulie. Ai luat masurile pentru respectarea cadrului legal?

De la 1.07.2024 a intrat în vigoare OUG 69 / 2024. Ordonanta ce prevede introducerea e-Factura, e-TVA, e-Transport.

e-Factura vine cu o serie de provocari pentru mediul antreprenorial, de la necesitatea unui token pentru semnatura electronica, pana la transmiterea facturilor catre SPV, preluarea acestora si multe alte obligativitati pentru antreprenori.

e-TVA impune o noua procedura fiscala pentru emiterea deconturilor de TVA incepand cu operatiunile lunii iulie 2024. Desi intra în vigoare în iulie implementarea acesteia o vom vedea abia în august 2024, atunci cand se inplinesc termenele de declarare si plata a TVA-ului pentru tranzactiile din iulie.

e-Transport prevede obligativitatea transportatorilor de a-si obtine codurile UIT pentru tranzitul pe terioriul Romaniei

Totodata s-au stabilit si amenzile pentru nerespectarea acestor prevederi, da AMENZI! nu mai exista avertismente.

Toate aceste modificari sunt incomode atunci cand nu esti informat, dar participand la evenimentul organizat special pentru dezambiguizarea acestor noi reglementari, ele vor deveni o formalitate.

Te asteptam marti 9 iulie 2024 incepand cu ora 18:00 la Restaurant Mediteranean Blu pe Strada 1 Decembrie 1918, nr. 27, Craiova, România, sa iei parte alaturi de specialisti în domeniu si experti contabili care vor raspunde tuturor intrebarilor si vor explica toate aceste reglementari pe intelesul tuturor în cadrul evenimentului organizat de Club Afaceri.ro Craiova.

Înscrierea la eveniment se face pe baza completării formularului si este gratuită. Locurile sunt limitate!

De asemenea vei avea oportunitatea de a face networking și de a te întâlni cu profesioniști din domeniul afacerilor, precum și cu reprezentanți cheie din mediul economic, deschizând astfel uși noi si conexiuni valoroase.

Alătură-te Clubului Afaceri.ro Craiova – evenimentul reprezintă o oportunitate unică de a deveni parte a Clubului Afaceri.ro, unde vei putea interacționa cu membri cu experiență din toata tara, sa înveți din succesele si provocările lor si sa colaborați pentru a va dezvolta afacerea.

Distribuie:

Articole similare