Candidați Alegeri Naționale Club Afaceri.ro

Daniel Croitor

Candidat pentru funcția: Vicepreședinte
Face parte din: Club Afaceri.ro Iași
Descriere
Sunt actual vicepreședinte și am dezvoltat platforma club.afaceri.ro. Vreau să sprijin dezvoltarea antreprenoriatului în România și cred că Afaceri.ro este locul potrivit pentru asta.
Vreau în principiu să ajut acolo unde am abilități și anume zona de IT. Vreau să facem o platformă pentru CARO ca toți membrii din cadrul clubului să poată comunica și colabora mai ușor.

Amalia Georgescu

Candidat pentru funcția: Președinte
Descriere
Sunt expert în comunicare, competențe antreprenoriale, management de proiect și management de evenimente. Iubesc networkingul și conectarea, în diverse contexte profesionale, cu oamenii. De aceea, organizarea de evenimente, conectarea oamenilor și crearea de diverse oportunități de cooperare sunt printre atuurile mele. Am expertiză internațională acumulată în peste 20 de ani de activitate profesională, dintre care +18 în antreprenoriat. Una dintre valorile mele este invatarea continua, astfel sunt specializata in studii economice, marketing si management de proiect si detin un doctorat in inginerie si management, pe tema structurilor asociative de afaceri in era digitala (Digital Innovation Hubs), la Universitatea „Gheorghe Asachi”, Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor-Iași. Am publicat, în acest sens, multe articole științifice în domeniul structurilor asociative de afaceri, rolul digitalizării, puterea colaborării, potențialul de creștere a IMM-urilor prin coworking și cooperare. În calitate de trainer certificat ANC, predau competențe antreprenoriale și managementul marketingului, atât în ​​sectorul academic, cât și în cel privat, ajutând studenții și tinerii antreprenori în redactarea planurilor de afaceri și marketing și prezentându-le cu succes în obținerea de fonduri europene, private sau publice. De asemenea, am coordonat prima competiție antreprenorială OFA STARTUP ANGELS dedicată exclusiv femeilor, din România, în perioada 2021-2023, sub umbrela Patronatului OFA UGIR, pe care o reprezint în calitate de prim-vicepreședinte. În același timp, cred în dezvoltarea profesională și ca antreprenor, sunt fondatorul AGEO Biz & Corporate Events – o agenție completă de organizare de evenimente, consultanță PR & comunicare. Împreună cu familia, deținem și gestionăm compania BIOCOMP, producător de dispozitive de dezinfecție pe bază de lumină ultravioletă UV-C, fiind promotorii biosecurității ecologice integrate și durabile. De asemenea, mai am multiple alte roluri care îmi îmbogățesc experiența personală și profesională: trainer și coordonator „Școala de Afaceri FOCUS BUSINESS SCHOOL” , Consul Onorific al Regatul Țărilor de Jos la Iași și coordonatorul Business Networking Club Afaceri.ro Iași (pentru al doilea mandat consecutiv). De ce fac toate acestea? Pentru că mi-am descoperit darul, vreau să îl folosesc la maxim și pentru că am susținerea și încurajarea familiei mele, cărora le sunt mereu recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o poartă.
Deja mulți membrii mă cunosc personal și știu cât de ușor îmi este să creez oportunități, să conectez oameni și să le ofer ocazii de învățare și creștere. Dacă membrii sunt deschiși și dornici să se implice, Club Afaceri.ro are multiple oportunități și canale pe care ei le pot accesa pentru a-și dezvolta rețeaua de contacte și de a crește business-ul la nivel național și internațional. Cred că putem crește dacă avem valori și principii comune, iar una dintre ele poate fi: ”Dăruind, vei dobândi!”

Anghelina Ionela-Livia

Face parte din: Club Afaceri.ro Craiova
Descriere
Cu o experiență de peste 20 de ani în IT, aproape 15 ani în management și apropape 10 ani de voluntariat pot spune că am ajuns să înțeleg aceste ramuri de activitate și îmi face mare plăcere să le dezvolt.În ultimii 4 ani mi-am dedicat peste 70% din timp lansării unui produs nou și acum cred că este momentul să muncesc mai mult pentru creșterea acestuia.Intrând in contact cu câteva sute de antreprenori din diverse industrii cred și sper că reusesc să înteleg provocările cu care se confruntă în această perioadă și încerc să-i ajut să le depășească mai ușor.În anul 2023 am pus bazele clubului afaceri.ro Craiova și am reușit să formez o mică echipă care să se implice activ și pot spune cu mândrie că avem planuri mărețe pentru următoarea perioadă.Îmi place să cred despre mine că sunt OM și-mi place să lucrez cu oamenii.
Eu am multe planuri.Îmi place să mă implic, îmi place să dezvolt și să mă dezvolt.1. Îmi doresc ca membrii cluburilor din tară să interacționeze mai mult între ei și voi încerca să facilitez acest lucru.2. Îmi doresc ca experiența mea să ajute la dezvoltarea cluburilor afaceri.ro din toată țara și am convingerea ca acest lucru se pote face și de la distanță3. Voi fi ochii și urechile colegilor mai experimentați în alte domenii pentru a învăța și a transmite mai departe informațiile4. Voi încerca să ajut la promovarea clubului pe toate rețelele de socializare și nu numai.Mai exact voi face orice depinde de mine să ajut la dezvoltarea clubului, să aducem mulți oameni de calitate cu care să încheiem colaborări de lungă durată.

Radu Marian Nechita

Descriere
Antreprenor din 1995, manager de agenție SVM, consultant, unit manager în multinațională, trainer și coach din 2001. Studii postuniversitare de diplomație -1998. Mentor Training din 2004.
Viziunea mea este că educația (despre valori) și instruirea (despre competențe) vor fi diferențiatori ai Clubului, așa cum sunt astăzi deja misiunile economice și rețeaua internațională. Managerul viitorului este un bun trainer pentru oamenii săi, managerul viitorului este un bun coach pentru oamenii săi, iar Clubul poate fi un mediu eficace, prin Academia sa, pentru aceste dezvoltări. Pe scurt, planul meu constă în dezvoltarea Academiei, cu programe ca răspuns la nevoi reale, oportunitate și pentru a invita noi membri.

Popsor Dan-Ioan

Face parte din: Club Afaceri.ro Târnave
Descriere
Sunt un ardelean 100%, nascut, crescut si stabilit in Tarnaveni, Mures. Preocupat de crearea unui ecosistem antreprenorial in zona Tarnavelor, am fondat ASITAR-Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave. Anul trecut am fost Coordonator Club Afaceri.ro Tarnave, iar azi sunt vicepresedinte in Comitetul Director National.
Vom lucra impreuna la un proiect care sa faca din reteaua cluburilor afaceri.ro, cea mai importanta retea de networking antreprenorial din Romania in 3 ani.Cum? Prin crearea si dezvoltarea unor contexte (misiunile afaceri.ro) si unelte (platforma Afaceri.ro) favorabile dezvoltarii si implicarii antreprenorilor . Voi sprijini activitatea de indeplinire a cerintelor de a deveni club afaceri.ro, in orasele in care organizatiile infiintate nu reusesc deocamdata acest lucru , astfel incat sa avem o retea echilibrata in intreaga tara.

Andrei Leancă

Face parte din: Club Afaceri.ro Vâlcea
Descriere
Sunt o persoană energică, mereu pus pe treabă și descoperit lucruri noi. vă prezint activitatea mea profesională de până în prezent, apoi câteva idei pe care le propun, în calitate de candidat, pentru poziția de președinte al Clubului Afaceri.ro 1. 2009-2015 Sportiv de înaltă performanță (Atletism) Rezultate principale: -7 titluri de campion național, 5 medalii balcanice, un bronz împreună cu echipa României de juniori la Campionatul European de Alergare Montană 2013, locul 17 în clasamentul general al Cupei Mondiale de Alergare Montană 2014. 2. 2015-2017 Voluntar și coordonator de voluntari în cadrul Asociației Mișcarea Studenților Sportivi Transilvăneni. Organizație din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport Babeș-Bolyai Cluj-Napoca -Principale evenimente în care am avut ocazia să mă implic: Meciuri ale naționalei României de fotbal masculin și handbal feminin, meciuri de FED Cup, diferite evenimente organizate de Institutul Francez în Cluj, Ambasador al campaniei „1 Milion de secunde de mișcare” și Campionatul European de Gimnastică Artistică. -Obținerea atestatului de instructor de schi 3.2017-2020 Asistent manager de evenimente în cadrul B.D.V Producion Activitate în această perioadă: -Asistent manager de producție: Street Food Festival (Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj), The Color Run România (Cluj, Mamaia, București) și concertele Depeche Mode și Andrea Bocelli (Cluj) -Asistent Back-Stage manager concert 2 Cellos (București) -Asistent Head of Production Untold Festival 2017 -Membru al echipei de ticketing și acces în cadrul Festivalului Internațional de Muzică Clasică „Geroge Enescu”(București) -Asistent General Manager: Turneul de jazz și teatru „Profetul” (Oana Pellea + Teodora Enache) (București, Timișoara și Cluj), Flash Mob cultural organizat la cererea Ambasadei Pakistanului în România, Finala Campionatului Național de Battle MC. Agent de vânzări „Sakare Jobs” Londra (2 luni) Location Manager: Untold Festival (Cluj) și Neversea Festival (Constanța) edițiile din 2018 și 2019 Înființare Oaks Events Management 4.2020-2024 Candidat pentru funcția de consilier local al Municipiului Vatra Dornei Diverse tentative de reușită în afaceri Diverse joburi pentru a strânge capital : construcții de vase croazieră(Norvegia), ajutor de bucătar(Germania), Monitor de schi: Vatra Dornei, Cluj-Feleac, Transalpina-Voineasa Înființarea Club Afaceri.ro Țara Dornelor Organizarea Team-building-ului de iarnă Afaceri.ro 2023 Prezent în 2 Misiuni Economice Afaceri.ro Găgăuzia(2022) și Armenia (2023) În 2023, împreună cu propria echipă, am fost responsabil de diverse sarcini de producție în evenimentele: Sports Festival, Transilvania International Film Festival(TIFF), Electric Castle și concertele Il Volo(Cluj și Oradea) Înființarea Club Afaceri.ro Vâlcea
Idei pe care le propun pentru a duce Club Afaceri.ro la următorul nivel: -Depunerea documentației pentru a obține statutul de ONG de interes public. -Atragerea antreprenorilor și al specialiștilor români către Club Afaceri.ro, prin promovarea activității clubului pe rețelele de socializare, utilizând materiale video explicite și publicitate targhetată. -Parteneriate strategice cu diferite organizații, instituții și persoane publice, cu scopul de a genera comunicate de presă și a spori imaginea și vizibilitatea clubului. -Campania„Afacei.ro Next Generation” în facultățile cu specific management și administrarea afacerilor, cu scopul de a prezenta studenților posibilitatea unei cariere în antreprenoriat și pentru a-i invita să se implice voluntar într-un club local. Sunt șanse mari să găsim studenți conștiincioși, ce pot asigura departamente precum Marketing, PR, sau ce necesar identifică fiecare coordonator. Acesta sunt eu, experiența mea profesională și ideile mele pentru Clubul Afaceri.ro Abia aștept să ne vedem la cele două dezbateri, pentru a vedea împreună care sunt cele mai bune soluții pentru acest proiect. Pentru orice detaliu, vă stau la dispoziție pe WhatsApp, la numărul: 0040751666587

Tamara-Loreta Butoi

Face parte din: Club Afaceri.ro Viena
Descriere
Iubiti oameni buni, Eu sunt Tamara-Loreta, din Constanta, am 47 de ani si abia acum reusesc sa imi implinesc visul de a avea propria mea firma, de a avea propria mea afacere. Nu am reusit pana acum pentru ca am avut alte prioritati – sa imi ajut bunicii care m-au crescut de mica si care m-au facut OM, – sa emigrez in alta tara (am plecat in Vorarlberg abia 2011 cand bunicul meu a facut Alzheimer si l-am lasat intr-un camin privat de batrani) am plecat atunci dar cu inima zdrobita – sa ma adaptez, sa fac un pic ordine in viata mea personala – sa imi implinesc visul de a fii mama, am reusit doar prin vitro sa am doi baieti sanatosi la 39 si la 42 de ani – sa ma mut in Vienna, orasul care mi se potriveste cel mai bine si in care ma simt acum acasa – sa accept divortul de tatal copiilor si sa ma obisnuiesc cu viata de mama singura si tot asa. Mereu au fost alte lucruri mai importante. Insa acum gata, e timpul sa obtin successul si prosperitatea pentru care am luptat si muncit atat de mult. Firma mea se infiinteaza acum si se numeste QualiSoft inspired by FreeWaves. Are ca scop sa aduca valoarea pe acest Pamant si sa produca software de calitate superioara, care sa ii ajute pe oameni si sa nu le faca viata mai complicata, asa cum e acum. Insa nu pot realiza nimic de una singura. Am nevoie de o comunitate care sa ma invete lucrurile pe care ea le-a descoperit de atata vreme. Vreau sa fiu implicata in aceasta comunitate si sa invat de la ea, daruind in acelasi timp. Multumesc frumos Tamara-Loreta 004369911079377
Planul meu este sa ajut in toate modurile pe care le stiu eu dar si in cele in care le voi afla de la membrii clubului. De exemplu: – sa imbunatatim aplicatiile informatice utilizate de club – sa promovam acest club in asa fel in cat sa primeasca sponsorizari, sa primeasca atentie de la firme austriece sau internationale – sa aflu nevoile membrilor clubului si sa incerc sa gasesc solutii pentru ele – sa fiu aici buna la toate pentru oameni in primul rand

Cristian Culea

Face parte din: Club Afaceri.ro Constanța
Descriere
Sunt absolvent a Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, sectia Tranzactii Internationale. Din anul 2000 pana in prezent a activat sau a pus bazele mai multor organizatii non-profit printre care: AIESEC Constanta, Tomis Racing Team, JCI Constanta, Off-road in Dobrogea. Deoarece sunt pasionat de activitati de aventura si sporturi extreme, ofer suport si promovez turismul de aventura in Romania cu fiecare ocazie.
Am fost onorat sa organizez in 2013 la propunerea lui Marius Alexa, impreuna cu JCI Constanta, Conferinta Afaceri Constanta cu tema „Turismul de aventura – viitorul turismului mondial” si sa fiu speaker la alte Conferinte Afaceri.ro in tara. Am organizat-o si pe cea 2014 si am oferit suport in organizare pentru cele din anii urmatori. In 2013, turism de aventura pe litoral cu sezonul tot mai scurt era greu de inteles. 11 ani mai tarziu schimbarile nu sunt fantastice, dar turismul bazat pe experiente ajunge in tot mai multe strategii de dezvoltare durabila peste tot in lume, inclusiv in Romania, eventual sub forma noului concept Turism 4.0. Iar eu tot in Constanta sunt dupa 11 ani, livrand servicii de digitalizare pentru IMM-uri de pe litoral, din tara si din afara tarii. Inteleg ca am oportunitatea sa continui demersul meu de promovare a destinatiilor turistice si a experientelor aferente, in asa fel incat acestea sa fie usor de ales si introdus pe harta consumatorilor de turism din tara, dar mai ales din afara tarii. Asa cum spuneam in 2013, „Turismul de aventura este una din formele noi de turism care incorporeaza aspecte ale dezvoltarii durabile, protectiei mediului inconjurator, dezvoltarea antreprenoriatului. Foarte important este ca turismul de aventura foloseste resursele umane locale si vine in ajutorul comunitatilor, mai ales a celor din zonele subdezvoltate”. Sumarizand, in acest nou concept Turism 4.0, majoritatea operatorilor economici au un rol. Va invit sa il descoperim si sa crestem impreuna.

Vieru Iulian

Descriere
Simpatic, amuzant, colaborativ, foarte deschis la minte, pasionat în ceea ce fac, tot timpul dispus să construiesc ceva (incompatibil cu următoarea), funcționar public (taxe, impozite…știți voi), antreprenor, consultant, implicat social, agent al schimbării…
Plan: să găsesc împreună cu membrii clubul răspunsul la întrebarea „de ce?”. De ce să fiu membru? De ce să mă implic? De ce să plătesc cotizație? De ce să scriu articole? De ce să promovez clubul? De ce partenerii mei de afacere să fie în club? De ce …..?

Daniel Saraolu

Face parte din: Club Afaceri.ro New York
Descriere
Ma numesc Daniel Saraolu locuiesc de 21 de ani de Canada dupa ce am incercat pentru 3 ani Franta dupa primii 25 de Romania > Toate aceste decenii m-au invatat o mie si una de experiente cu care pot contribui la dezvoltarea Afaceri.ro .
Sa ajut clubul sas- extinda prezenta si activitatea si in SUA si Canada .