Întâlnire Club Afaceri.ro Iași

Astăzi, a continuat seria întâlnirilor recurente a Club Afaceri.ro Iași. O dată la două săptămâni, membrii clubului au oportunitatea de a avea discuții relaxate, într-un cadru informal, la o cafea. Cei șase antreprenori, membri ai Clubului Afaceri.ro, care s-au întâlnit azi, au discutat despre provocările și oportunitățile anului viitor. Discuțiile au vizat în principal previziunile fiscale pentru 2025, mai ales impactul preconizat al creșterii impozitelor cât și a salariului minim asupra mediului de afaceri și posibilele dificultăți pe care micile și mijlociile întreprinderi le-ar putea întâmpina în urma poverii fiscale anticipate. Un alt subiect dezbătut a fost implementarea sistemului SAF-T (fișierul standard de control fiscal).

Un alt subiect central a fost formularea unei opinii comune a clubului Afaceri.ro cu privire la aceste provocări fiscale și la modul în care acestea ar putea influența competitivitatea afacerilor în contextul regional și național. De asemenea, au fost abordate subiecte legate de alegerile parlamentare și cum acestea ar putea influența negativ mediul de afaceri din România, în special în ce privește încetinirea creșterii susținute a economiei din ultimii ani.

Întâlnirea a oferit o ocazie excelentă de schimb de idei, membrii fiind încrezători că dialogul deschis și colaborarea vor ajuta în găsirea unor soluții sustenabile pentru provocările viitoare.

Acest tip de reuniuni demonstrează importanța comunității de afaceri în influențarea deciziilor și formularea unor strategii proactive, mai ales într-un context economic în continuă schimbare.

Distribuie:

Articole similare