Club Afaceri.ro Mediaș a celebrat Ora Pământului în mijlocul naturii!

Pentru a celebra “Ora Pământului”, Club Afaceri.ro Mediaș a organizat o plimbare și alergare specială pe dealul BinderBubi din localitate, reunind membrii clubului și prietenii lor pentru o seară memorabilă în mijlocul naturii. Evenimentul a avut loc pe 23 Martie, la ora 19:30, și a reprezentat o ocazie minunată de a celebra frumusețea planetei noastre și de a reflecta asupra importanței protejării mediului înconjurător.

O experiență energizantă în mijlocul naturii

Participanții la eveniment au pornit împreună într-o plimbare relaxantă și o alergare energizantă pe frumoasele poteci ale dealului BinderBubi. Au putut savura fiecare moment în mijlocul naturii, respirând aerul proaspăt și bucurându-se de peisajele pitorești. Cei pasionați de alergare au format un grup care a urcat dealul pe traseul de la ferma Trei Stejari, revenind pe muchia La Pini.

Conexiune și relaxare la un foc de tabără

După ce s-au bucurat de mișcare și aer curat, participanții s-au oprit pentru o pauză binemeritată la un mic foc de tabără. Acolo, au savurat un ceai cald și au schimbat povești și experiențe alături de ceilalți. A fost un moment de relaxare și conexiune cu natura și cu cei din jur, consolidând spiritul de camaraderie și de colaborare din cadrul clubului.

Un angajament pentru un viitor mai verde

Prin această acțiune, Club Afaceri.ro Mediaș a dorit să transmită un mesaj important de conștientizare și responsabilitate față de mediu. Evenimentul a reprezentat o modalitate de a celebra frumusețea planetei care ne găzduiește și de a ne reaminti datoria de a o proteja și conserva pentru generațiile viitoare.

O invitație pentru toți

Club Afaceri.ro Mediaș invită toate cluburile din țară să organizeze evenimente similare pentru a coagula comunitatea și a co interesa oamenii de afaceri în activități care evidențiază importanța protejării mediului. Plimbările și alergările în natură pot fi o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate alături de colegi, de a ne relaxa și de a ne reconecta cu natura, în timp ce contribuim la un viitor mai verde pentru planeta noastră.

Distribuie:

Articole similare