Clubul Afaceri.ro Chișinău: O Nouă Etapă în Dezvoltarea Afacerilor Locale

 

 

Întâlnirea s-a desfășurat vineri, pe 22 septembrie 2023, într-un spațiu elegant din Chișinău, amenajat într-un mod care să favorizeze discuțiile și interacțiunile între participanți.

Rodica Perciun, liderul Clubului Afaceri.ro Chișinău, a deschis evenimentul printr-un discurs de bun venit, evidențiind importanța colaborării și a parteneriatelor de afaceri.

Rodica a continuat cu o prezentare detaliată a clubului, descriind istoricul acestuia, scopurile și misiunea. Ea a pus accent pe oportunitățile pe care le oferă clubul în domeniul afacerilor, de la networking până la parteneriate și proiecte comune.

Prezentarea Programului EU4Moldova
În cadrul evenimentului, a fost menționat și programul EU4Moldova, subliniind cum acesta poate fi o oportunitate pentru antreprenori și companii din Moldova. Discuția s-a axat pe modalitățile prin care membrii clubului pot beneficia de fonduri, know-how și alte resurse oferite de acest program.

Sesiunea de Întrebări și Răspunsuri
După prezentări, a urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Participanții au avut ocazia să își exprime curiozitățile și să afle mai multe despre modalitățile de implicare în club și în programele adiacente.

Networking
Ultima parte a evenimentului a fost dedicată networking-ului. Acesta a fost un moment cheie pentru participanți, care au avut oportunitatea să discute într-un cadru mai informal, să își schimbe cărțile de vizită și să stabilească contacte care ar putea conduce la colaborări viitoare.

Prin evenimente de acest tip, desfășurate în data specificată de 22 septembrie 2023, Clubul Afaceri.ro Chișinău își propune să aducă împreună oameni de afaceri, antreprenori și profesioniști din diverse domenii, oferindu-le o platformă de interacțiune și dezvoltare.

Distribuie:

Articole similare