Conferința “Ce înseamnă să fii antreprenor” cu Amalia Georgescu

Dragi membri Club Afaceri.ro,

Clubul Afaceri.ro Țara Dornelor este încântat să anunțe un eveniment online cu un subiect foarte interesant – “Ce înseamnă să fii antreprenor?”. Evenimentul va avea loc pe data de 22 februarie, începând cu ora 19:00, și va fi găzduit pe platforma ZOOM.

Moderatorul evenimentului va fi Alina Czutka, membrul clubului Afaceri.ro Țara Dornelor, iar invitatul special este Amalia Georgescu, o antreprenoare cu o experiență vastă de peste 18 ani în acest domeniu. Amalia este Vicepreședinte OFA UGIR regiunea Nord-Est, Coordonator Club Afaceri.ro Iași și Fondator AGEO Events.

Acesta este un eveniment excelent pentru toți cei care sunt interesați de a învăța de la experiența Amaliei și pentru a-i adresa întrebări specifice.

Vă invităm să nu ratați ocazia unică de a descoperi ce înseamnă să fii antreprenor și de a învăța de la unul dintre cei mai de succes antreprenori din România.

Pentru înregistrare accesați linkul de mai jos!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee6xS5TpfnAtCjFP5vN_ERoHf3loskUEWpsfVuog9BDY1PkA/viewform

Vă așteptăm cu drag la eveniment!

Distribuie:

Articole similare

Club Afaceri.ro Academy

Dragi membri ai Clubului Afaceri.ro, ne bucurăm să vă invităm la un eveniment deosebit intitulat “Club Afaceri.ro Academy Iași”, care se va desfășura în perioada

Vezi mai multe »