Conferința “Ce înseamnă să fii antreprenor”

Dragi membri ai Club Afaceri.ro,

Vă informăm că pe data de 20 ianuarie, în cadrul team building-ului din Vatra Dornei a avut loc o conferință publică intitulată „Ce înseamnă să fii antreprenor”. Această conferință a oferit publicului oportunitatea de a învăța despre meseria de antreprenor, importanța cunoașterii părții teoretice și descrierile acesteia, ce înseamnă o franciză, precum și diverse discuții cu conținut din experiența practică avută de cei trei speakeri invitați: Carmen Năstase, decan FEAA USV, Marius Alexa, fondator Afaceri.ro, Finantare.ro și CEO Arhipelago, și Sergiu Ignătescu, fondatorul casei de cafea Cafe Ines.

Această conferință a oferit publicului oportunitatea de a învăța de la cei mai buni și de a câștiga înțelegere despre ceea ce înseamnă să fii antreprenor. Sperăm că această experiență a fost valoroasă pentru toți participanții și că a fost un pas important în direcția înțelegerii antreprenoriatului.

Distribuie:

Articole similare

Club Afaceri.ro Academy

Dragi membri ai Clubului Afaceri.ro, ne bucurăm să vă invităm la un eveniment deosebit intitulat “Club Afaceri.ro Academy Iași”, care se va desfășura în perioada

Vezi mai multe »