Evenimentul Expo Moldavia Wine și Lansarea Club Afaceri.ro Bacău

 

 

 

Dragi membri Club Afaceri.ro,

Avem plăcerea de a vă anunța lansarea clubului afaceri.ro Bacău, în cadrul evenimentului organizat de coordonatorul clubului, Corneliu Pricope, care este Președinte UNPR – RNE. Evenimentul, numit Expo Moldavia Wine, va avea loc în perioada 19-21 Mai 2023 și va fi unul plin de oportunități de afaceri și networking.

Expoziția va aduna la un loc reprezentanți ai industriei vitivinicole, oferte turistice și HORECA, soluții de arhitectură și design pentru HORECA și crame private. De asemenea, vor fi prezente și alte medii de afaceri din domeniu sau din industriile conexe, precum reprezentanți HORECA, importatori, distribuitori, en-gross-isti.

Evenimentul va începe pe 19 Mai la ora 19:00 cu un eveniment special intitulat “Seara Cavalerului vinului”, o cină festivă la care vor fi prezenți și reprezentanți ai comunităților socio-culturale și administrative.

Expoziția propriu-zisă va avea loc pe 20 și 21 Mai, la Central Plaza Bacău, în intervalul orar 11:00-20:00 (sâmbătă) și 10:00-18:00 (duminică).

Vă invităm să luați parte la acest eveniment, să explorați oportunitățile de afaceri și să întâlniți profesioniști din diverse domenii.

Pentru înregistrare vă rugăm să ne lăsați un mesaj la adresa de email [email protected]

Vă așteptăm cu nerăbdare!

Distribuie:

Articole similare