Membri Club Afaceri.ro în misiune economică în Suedia

În perioada 29-31 august, delegații noștri au avut parte de o experiență memorabilă în cadrul misiunii economice în Suedia, vizitând Härnösand, Örnsköldsvik și Sundsvall. Cu sprijinul partenerilor noștri EEN din Suedia și ALMI, Afaceri.ro a organizat un eveniment de matchmaking pentru a conecta companiile românești cu cele suedeze.

Doamna Amalia Georgescu, Președinte Club Afaceri.ro Iași și doamna Corina Ivanov, Vice Președinte Club Afaceri.ro Galați au fructificat la maximum oportunitățile oferite de interacțiunile cu mediile de afaceri și guvernamentale suedeze.

Astfel, Pe 29 august, delegații au avut onoarea de a se întâlni cu domnul Andreas Sjölander, Președintele Consiliului Municipal din Härnösand, și cu doamna Petra Forsström, Șefa Departamentului de Afaceri la Primăria Härnösand. A avut loc o sesiune de networking la prânz cu companii suedeze și am vizitat distileria Härnö Gin.

Pe 30 august, la Örnsköldsvik, a avut loc evenimentul Afaceri.ro, urmat de sesiuni de matchmaking și networking, o vizită la RISE Processum și o vizită de studiu la sediul central Star of Hope Sweden în Kärrsjö.

Pe 31 august, am participat la Swedish FIKA Experience & Business Event la Hotel Baltic din Sundsvall, unde membrii misiunii au avut întâlniri productive cu doamna Susanne Wernersson, director Hotel Baltic, reprezentanți ai departamentului de afaceri din Timrå Municipality, dezvoltatorii Torsboda Industrial Park și cu domnul Hans-Erik Nilsson, Prorector al Universității MIUN.

Mulțumim tuturor partenerilor și delegaților pentru o experiență extraordinară! Asemenea misiuni economice sunt excepționale, iar colaborarea cu Star of Hope a fost minunată. Ne bucurăm că am avut ocazia să petrecem timp cu oameni atât de inspirați și dedicați!

Distribuie:

Articole similare