Relansarea Clubului Afaceri.ro Botoșani

Pe 9 Decembrie, municipiul Botoșani a fost gazda conferinței de relansare a Clubului Afaceri.ro județean, un eveniment la care au participat antreprenori, manageri și consultanți din regiune.
Colega noastră Lucia Cîmpan a deschis dezbaterile, cu un cuvânt de bun venit și cu prezentarea cărții sale, Estetica împlinirii – un ghid de manifestare a armoniei și abundenței în viață, urmată de intervenția președintelui Afaceri.ro România, dl Viorel Macovei, axată pe nevoia de relaționare, networking, pentru dezvoltare, atât personală cât și a afacerilor membrilor.

Cei prezenți și-au făcut cunoscute afacerile proprii, respectiv consultanții carierele, într-un atelier de promovare și networking, și au trecut în revistă așteptările și interesele.

Conferința a continuat cu desfășurarea unei sesiuni de prezentare a Club Afaceri.ro, cu descrierea viziunii, misiunii, valorilor și obiectivelor clubului pentru viitor, plus a structurii organizatorice naționale și din diaspora, cu cele 16 cluburi din țară și cele 19 din Europa, Asia, America și Oceania, cu exemple de colaborare și bune practici.

Partea a doua a evenimentului a fost dedicată educației, cu un atelier din Academia Afaceri.ro susținut de către trainerul Radu Nechita, Iași, vicepreședinte al clubului, pe tematica prioritizării și delegării în organizații, cu metoda ABC și alte bune practici.

Finalul a fost rezervat discuțiilor informale și networking-ului direct.

Pe scurt, dragi colegi, avem un nou club efervescent și inimos, Afaceri.ro în Botoșani, iar în spatele acestui succes stau Lucia Cîmpan – coach expert în relații interpersonale, Iulian Ignătescu – fotograf profesionist, Costică Botez – antreprenor IMM, Marius Atumulesei – transformational coach, Cristian T – crypto investor, Corneliu M – expert proiectant siguranță rutieră. Le urăm succes, spor în tot ceea ce vor întreprinde și le suntem alături!

Antreprenorii, managerii și profesioniștii din Botoșani, care doresc să se alăture clubului, ca membri, și astfel întregii comunități Afaceri.ro o pot face AICI.

Ce vei obține, beneficiile de membru:
I. Colegii sunt și echipa ta de promovare & marketing; îți aduc constant referințe și te prezintă altora
II. O sursă de afaceri constantă, membri vor cumpăra de la tine, într-o relație pe termen lung
III. Educație și instruire continuă; te dezvolți, afacerea ta nu se poate dezvolta mai mult decât tine
IV. Ai rețea locală, națională și internațională prin care să te promovezi, pentru nivelul tău următor
V. Participări la misiuni economice internaționale, conferințe și evenimente de afaceri și sociale

Distribuie:

Articole similare