Club Afaceri.ro – Fabricat în Iași a organizat vineri 24 aprilie o vizită de lucru la fabrica Capra Noastră din Iași.
În total au participat 19 membri din cele 3 grupuri locale Afaceri.ro, care au răspuns invitației noastre de a afla povestea antreprenorului Ionel Pasarica și cele 2 ceasuri petrecute împreună au fost ”insuficiente” pentru a vizita fabrica, pentru a afla care sunt provocările unui brand Fabricat în Iași și pentru a vedea care sunt perspectivele de dezvoltare imediate – cum putem ajuta.
Ionel a povestit apăsat, noi am ascultat cu atenție și am pus întrebări relevante și cu sens, am făcut networking și, la final, am făcut o poză de grup pe terasa noii locații Capra Noastră unde dupa 10 mai ni se ”pregătește” o surpriză with the view.
Mulțumesc echipei de organizare (Sebastian Constantin Bîrzu și Marius Alexa), mulțumirile mele speciale vice-președintelui Alexandru Cristian Apetrei pentru proactivitate și suportul oferit și lui Ionel Pasarica pentru deschidere și ospitalitate !
Noi ne revedem miercuri 6 mai la întâlnirea lunară a clubului Fabricat în Iași !
Pe curând ! 🤝
Susținem producătorii locali! Susținem antreprenoriatul ieșean!