Club Afaceri.ro Academy 2023

În perioada 1-3 septembrie a avut loc evenimentul Clubul Afaceri.ro Academy 2023.

Această academie a reunit membri ai cluburilor de afaceri din întreaga țară, oferindu-le oportunitatea de a învăța, de a se dezvolta și de a interacționa într-un mediu profesional și prietenos. 

Printre cei care au participat s-a numărat și Muraru Georgiana, care a împărtășit cu noi câteva din impresiile sale.

‘Acest eveniment a adus împreună coordonatorii locali ai cluburilor de afaceri din România, oferindu-le o platformă pentru a crea legături valoroase în lumea afacerilor. Pentru mine ca membru a fost o onoare să fiu alături de coordonatorii locali ai cluburilor de afaceri din România și din afara ei și să particip la Afaceri.ro Academy 2023. Atenția mi-a fost captivată în principal de domnul Marius Alexa când ne-a vorbit despre networking. Acest concept este cu adevărat o artă. Să fii un bun networker înseamnă în primul rând să știi să îi respecți și să îi asculți pe ceilalți. Probabil cel mai bun sfat primit în cadrul academiei care te va ajuta și pe tine să interacționezi mai mult cu persoanele prezente la un eveniment este să stai în apropierea meselor. Am simțit pe pielea mea la un eveniment puterea mâncării de a apropia oamenii și de a-i face să se relaxeze. Voi încheia descrierea experienței mele cu un sfat senzațional primit în cadrul academiei: „Nu poți fi mai mult decât visezi”.’ – Muraru Georgiana

Astfel, ne dorim să organizăm Afaceri.ro Academy și în anul viitor. Această decizie reflectă importanța pe care o acordăm dezvoltării profesionale și personale a membrilor noștri și dorința de a oferi oportunități continue de învățare, networking și creștere în lumea afacerilor.

Cu fiecare ediție, ne propunem să consolidăm și să extindem comunitatea de afaceri, oferind astfel tuturor membrilor șansa de a atinge noi înălțimi și de a contribui la succesul continuu al acestui eveniment.

Vă asteptăm și la următoarea ediție!

Distribuie:

Articole similare