STARTUP IAȘI 2023

CLUB AFACERI.RO (CARO)  în parteneriat cu Asociația Iconic Cluster (Iconic) lansează proiectul – STARTUP IAȘI 2023 – Educație Antreprenorială și Promovarea Modelelor de Antreprenori în Rândul Tinerilor din Municipiul Iași. 

STARTUP IAȘI 2023 este destinat tinerilor dornici să înțeleagă ce este antreprenoriatul, să găsească idei și încredere pentru a dezvolta noi afaceri de tip startup în diverse domenii și industrii. 

Acest proiect are ca obiectiv central să susțină tinerii în construirea unei cariere de succes și în dezvoltarea de afaceri inovatoare.

STARTUP IAȘI 2023 își propune să identifice și să instruiască minimum 80 de tineri interesați de antreprenoriat și  se concentrează pe investigarea problemelor și posibilităților întâlnite de tineri într-o economie în continuă evoluție. Acesta vizează: 

  • Informarea și consilierea tinerilor cu privire la impactul semnificativ al noilor tehnologii asupra vieții lor profesionale și personale.
  • Organizarea de activități și evenimente în școli, licee și locații dedicate.
  • Interacțiunea cu profesioniști din domeniul tehnologic, participarea la workshop-uri și dezvoltarea competențelor antreprenoriale.
  • Facilitarea creării unei rețele de susținere și colaborare între participanți, promovând schimbul de idei și experiențe.

 

Dacă sunteți un antreprenor pasionat de dezvoltarea de afaceri inovatoare, vă invităm să faceți parte din acest proiect. Căutăm 6 antreprenori ieșeni dedicați care să se implice și să împărtășească din experiența lor cu tinerii participanți.
Înscrie-te aici: https://forms.gle/s9QWtGaPEhNf9Dwq6

Vă mulțumim pentru implicarea voastră și pentru sprijinul oferit în dezvoltarea comunității antreprenoriale din Iași.

Pentru mai multe detalii:

Mihai-Alexandru Scutaru

+40 757 508 048

 

Distribuie:

Articole similare