Club Afaceri.ro Academy 2024

Dragi membri ai Cluburilor Afaceri.ro din țară și străinătate,

UPDATE: Din motive tehnice, evenimentul Club Afaceri.ro Academy a fost mutat pentru 15 – 17 martie 2024

Cu entuziasm, vă anunțăm organizarea evenimentului Club Afaceri.ro Academy 2024, care va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 martie 2024. Această reuniune exclusivistă este concepută să ofere o platformă de învățare, networking și dezvoltare pentru membrii Club Afaceri.ro, aducând împreună antreprenori, lideri și profesioniști din diverse domenii.

Programul evenimentului:

Vineri, 8 martie: Începem cu o sesiune de Teambuilding, oferind oportunitatea de a lega noi conexiuni și de a consolida relațiile existente.

Sâmbătă, 9 martie: Ziua este dedicată dezvoltării abilităților esențiale prin intermediul Soft Skills, cu sesiuni interactive de Leadership, Networking, Internaționalizare, Comunicare și Planificare strategică.

Duminică, 10 martie: Ne concentrăm pe creșterea capacității de dezvoltare organizațională mai exact pe Management, explorând Managementul clubului local, Organizarea unei întâlniri de club și Managementul CRM Club Afaceri.ro, ghidați de traineri experți.

Sesiuni Speciale:
Coffee Talk w/ Asia (9 martie, 8-9:00 EET) – Discuții libere și socializare.
Chat w/ Americas (9 martie, 18:00 EET) și Chat w/ Europe (10 martie, 10:00 EET) Oportunități de networking internațional.
Locație: Evenimentul se va desfășura online, pe platforma ZOOM, permițând participarea ușoară indiferent de locație.

Vă invităm să vă alăturați acestei experiențe unice, care promite să fie nu doar un prilej de învățare, ci și o oportunitate de a împărtăși cunoștințe și de a construi parteneriate durabile. Pentru a confirma participarea dumneavoastră, vă rugăm să vă înregistrați AICI.

Nu ratați ocazia de a fi parte din Club Afaceri.ro Academy 2024 și de a contribui la conturarea și dezvoltarea clubului tău!

Cu respect,
Radu Nechita
Vicepreședinte Club Afaceri.ro


Înscrie-te acum

Distribuie:

Articole similare