Workshop Club.afaceri.ro – Atinge starea de liniste in conditii de stres

Atinge starea de liniște în condiții de stres. Revitalizează relația cu tine pentru a fi motivat încă de la prima oră a dimineții

 are loc duminică. în data de 11.02.2024,  TRaum14, Hauptstraße 29, 1140 Viena, în sala de seminar „Kaleidoscop”, între orele 10:00 – 18:00.

Povestea acestui seminar a apărut după ce am stat de vorbă cu 50 antreprenori și persoane care își doresc să crească sau să se reorienteze profesional și se confruntă cu blocaje emoționale ce pornesc din copilărie, au stima de sine scăzută, le e teamă să vorbească în public, nu au curaj să facă ceva ce le place sau nici nu au descoperit încă acest lucru, nu au o direcție clară a obiectivelor, nu trăiesc viața lor ci mai degrabă pentru a fi în rând cu lumea, au energizia scăzută sau le lipsește motivația și un sens al vieții personale.

De aceea, am pus cap la cap aceste idei, experiența și dedicarea mea de 10 ani de zile ca și trainer corporate, cursurile și cunoașterea mea în dezvoltare personala, puterea retoricii și arta de a vorbi în public, actorie, vânzări creative, managementul organizațiilor și am lansat un curs de o zi la care m-aș bucura foarte tare să fii prezent!

Tu ai putea lucra cu un om ca tine?

Acest workshop poate fi un boom interior, să te te pună pe direcția potrivită pentru a deveni o persoană mai fericită, a găsi echilibrul între viața de familie și carieră pentru că vei găsi acolo , cu siguranță, acea sclipire interioară care să aprindă cheful de viață și să te ajute să devii persoana care să o iubești și tu. Pe de altă parte, suntem cu toții martorii unui ritm alert al vieții moderne, iar arta de a menține starea de liniște în mijlocul acestui vârtej devine o adevărată comoară.
Este posibil să fi ajuns la un nivel ridicat de dezvoltare personală, să cunoști deja valoarea la astfel de cursuri și să vii chiar tu cu o idee briliantă pentru ceilalți participanti și să fii o inspirație, iar legătura și energia grupului, este fantastică, crede-mă!
Acest training nu doar că te trece prin toate stările posibile și imposibile datorită tehnicilor cu care vom lucra, ci este unic prin faptul că vei pleca de acolo cu o altă viziune despre viață personală și carieră, aprinzi flacăra interioară și îi dai boost pe mai departe.
La finalul programului, vei putea:
● Să îți descoperi vocația prin metoda Ikigai
● Să aplici metode de relaxare și mindfulness
● Să identici valorile personale și vei ști cum să le aplici
● Să creezi vision – boardul și să descoperi cum influențează în mod subconștient dezvoltarea pe toate ariile vieții și impactează obiectivele personale și profesionale
● Să ai mai multă claritate în planificarea timpului personal
● Să te trezești dimineața mai fericiț și motivat evitând amânarea alarmei
● Să creezi un plan personalizat și practic pentru revitalizarea relației cu sine
Cu alte cuvinte vei ști cum să atingi starea de liniște în condiții de stres. Sună bine pentru tine?
Pre-înscrierile se fac până cel târziu până la data de 2.02.2024 printr-un reply la acest e-mail cu mesajul: particip alături de voi sau pe WhatsUp la numărul de mobil +43 699 1004 5961 persoană de contact Roxana Lungana.
Prețul este de 150 euro/ persoană.
Locurile sunt limitate la maxim 20 persoane pentru o experiență unică și personalizată.
Dacă ți se pare că este util și altcuiva, te rog împărtășește informația mai departe pentru a ajuta cât mai multe persoane să știe despre acest workshop experiențial.
“În mijlocul furtunii, găsește liniștea interioară. Astfel, vei descoperi că ești capabil să dansezi în ploaie și să rămâi ferm în vârtejul vieții.”
Locație:
Distribuie:

Articole similare