Club Afaceri.ro prezintă webinar-ul “3 pași spre excelență operațional”

 

 

 

 

 

 

Club Afaceri.ro Paris a organizat un webinar dedicat îmbunătățirii productivității profesionale, sub titlul “3 pași spre excelență operațională”. Evenimentul, oferit cu generozitate de colega noastră Simona Bișog, a atras un interes deosebit în rândul comunității, reunind 20 de antreprenori care au participat activ la sesiunea online.

Simona Bișog a prezentat o metodologie structurată în trei pași, menită să ajute participanții să atingă eficiența operațională în proiectele lor. Webinar-ul a abordat teme esențiale precum:

1. Planificarea Proiectului: Cum să planifici eficient un proiect pentru a asigura succesul acestuia.

2. Măsurarea Performanței: Tehnici și instrumente pentru monitorizarea și evaluarea progresului proiectului.

3. Îmbunătățirea Continuă Strategii pentru ajustarea și optimizarea continuă a proceselor pentru a atinge excelența operațională.

Apoi, Simona a pus accentul pe motitorizarea performanței echipei printr-o metodă eficientă cu ajutorul unui tablou de bord dinamic în Excel. Simona a construit pas cu pas, un tablou de bord dinamic care ne permite să monitorizăm activitățile dintr-un proiect, progresul îndeplinirii sarcinilor și raportarea la datele importante astfel încât să avem un control asupra stadiului proiectului.

Un punct central al discuției a fost importanța mindset-ului potrivit pentru obținerea excelenței operaționale. Simona Bișog a subliniat că adoptarea unei mentalități orientate spre performanță și dezvoltare continuă este esențială pentru succesul în afaceri.

Participanții au avut ocazia să interacționeze direct cu Simona, punând întrebări și împărtășind din experiențele lor. Feedback-ul primit a fost extrem de pozitiv, mulți dintre antreprenori exprimându-și dorința de a participa la viitoare evenimente similare.

Participanții au primit după webinar un link către o pastilă video care ilustrează în detaliu modul în care construiești un tablou dinamic în Excel. Nu în ultimul rând, toți participanții la webinar, au primit “Ghidul suprem pentru manageri – elemente practice pentru a vă spori eficiența cu ajutorul AI”.

Acest webinar face parte din seria de evenimente organizate de Club Afaceri.ro, menite să sprijine dezvoltarea profesională a membrilor săi și să promoveze bunele practici în afaceri.

Pentru mai multe informații despre viitoarele evenimente și pentru a vă înscrie în comunitatea noastră, vizitați club.afaceri.ro

Despre Club Afaceri.ro:

Club Afaceri.ro este o rețea dedicată antreprenorilor și profesioniștilor din diverse domenii, oferind resurse, evenimente și oportunități de networking pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea afacerilor.

Distribuie:

Articole similare