Kenya Confidențial – Webinar live despre cum să faci afaceri în Kenya

Ești intrigat de perspectiva de a te aventura în peisajul de afaceri vibrant oferit de Kenya?

Cu resursele sale naturale abundente, locația strategică și economia înfloritoare, această națiune din Africa de Est oferă o mulțime de oportunități pentru antreprenorii ambițioși. Pe măsură ce explorați ideile de afaceri în Kenya, permiteți-ne să vă ghidăm prin considerentele esențiale, sectoarele potențiale, nuanțele juridice și perspectivele culturale care vă pot deschide calea către succes.

Dorim să vă împărtășim din recenta misiune economică în Kenya ce am învățat din experiența directă pentru a  vă ajuta vă extindeți fără probleme în economia kenyană. Dacă căutați idei de afaceri în Kenya pentru a investi, vă rugăm să nu ezitați să participați la un webinar găzduit de Marius Alexa și echipa Afaceri.ro. Veți afla despre provocările investitorilor străini, climatul de afaceri local, strategia guvernamentală în domeniul afacerilor, cât și multe alte informații de la prima mână, directe, care ta ajută să-ți creionezi o imagine corectă despre Kenya și oportunitățile de acolo.

Așadar, vă invităm pe 24 iunie, începând cu orele 18:30 la o sesiune de povești, scurtă dar de impact, despre Kenya. Pentru înscriere, vă rugăm să accesați acest formular. 

Republica Kenya este situată în Africa de Est. Este cunoscut drept „leagănul omenirii”. Populația din Kenya, uniți sub culorile verde, negru, roșu și alb al drapelului național, cuprind mai mult de 40 grupuri etnice. Căldura și ospitalitatea lor sunt cel mai bine exprimate în motto-ul național: „Harambee”, adică „să ne unim cu toții”.

Capitala Kenyei este Nairobi, adică „locul cu ape reci’. Este cel mai înalt oraș din Africa de Est la 1 700 m deasupra nivelului mării. Modern si în creștere rapidă, se estimează că Nairobi are peste patru milioane de locuitori. Engleza și swahili sunt limbile oficiale.

Kenya este un centru regional pentru afaceri și comerț în toată Africa de Est și Centrală. Este un membru a Comunităţii Est-Africane (EAC), care este un bloc comercial economic care cuprinde în prezent economiile Kenya, Rwanda, Tanzania, Uganda și cel mai recent Burundi și Sudanul de Sud.

Kenya este, de asemenea, un membru al pieței comune pentru Africa de Est și de Sud (COMESA), altul bloc comercial regional, care cuprinde 21 de țări.

Distribuie:

Articole similare