Delegația Board-ului CARO susține dezvoltarea Clubului Afaceri.ro Botoșani

Președintele CN Club Afaceri.ro, domnul Viorel Macovei, împreună cu membrii ai echipei Secretariatului General, a făcut o vizită constructivă la Clubul Afaceri.ro Botoșani, având ca obiective principale sprijinirea conducerii în dezvoltarea clubului și conectarea cu antreprenorii locali pentru a identifica nevoile lor de educație antreprenorială și posibilitățile de colaborare în cadrul clubului.

În cadrul întâlnirii, delegația a avut oportunitatea de a interacționa direct cu antreprenorii din Botoșani, înțelegând mai bine provocările și oportunitățile specifice ale mediului de afaceri local. De asemenea, s-au explorat modalitățile prin care Clubul Afaceri.ro poate sprijini antreprenorii din zonă în dezvoltarea și creșterea afacerilor lor prin oferirea de resurse, networking și programe de educație antreprenorială adaptate nevoilor lor.

Un aspect crucial al discuțiilor a fost evidențierea beneficiilor apartenenței la un club de afaceri precum Clubul Afaceri.ro și modalitățile prin care antreprenorii locali pot exploata aceste oportunități pentru a-și dezvolta afacerile. Prin accesul la o rețea extinsă de contacte și resurse, antreprenorii pot beneficia de suport și expertiză pentru a depăși obstacolele și a-și atinge obiectivele de afaceri. 

Nu în ultimul rând, membrii clubului au fost încurajați să stabilească un calendar de întâlniri la intervale fixe, care să ajute la cunoaștere și la creșterea încrederii și care cresc exponențial oportunitățile de colaborare dintre membrii clubului.

Delegația Board-ului Club Afaceri.ro a exprimat angajamentul continuu de a sprijini comunitatea antreprenorială din Botoșani și de a colabora strâns cu Clubul Afaceri.ro local pentru a crea un mediu propice pentru creșterea și inovarea în afaceri. Această vizită reprezintă un pas important în consolidarea relațiilor dintre Clubul Afaceri.ro și antreprenorii din Botoșani, deschizând noi oportunități de colaborare și dezvoltare în mediul de afaceri local.

La finalul întâlnirii, la invitația doamnei Lucian Cimpan, coordonatoarea Club Afaceri.ro Botoșani, delegația a participat la vernisajul expoziției “George Șpaiuc – Atelier 60”, găzduit de Muzeul Județean Botoșani. Am avut bucuria să admirăm o colecție de 30 de lucrări, fiecare surprinzând peisaje, clădiri, natură statică, în tușele unui artist care iubește culoarea și care lasă privitorului un sentiment de bucurie și optimism.

Distribuie:

Articole similare