Membrii Club Afaceri.ro Fabricat în Iași își propun să dezvolte comunitatea locală de afaceri

Săptămâna trecută, într-un cadru relaxat și informal, membrii Club Afaceri.ro Fabricat în Iași, au avut prima lor întâlnire. Și a fost fantastic! Cel puțin ăsta este sentimentul cu care au plecat! Am cunoscut antreprenori minunați din Iași, fiecare cu povestea și pasiunea sa unică.

Ce au descoperit unii despre ceilalți?

• Oportunități incredibile de colaborare
• Idei inovatoare pentru afaceri locale
• O diversitate uimitoare de hobby-uri – de la fotografie la gătit ‍ și drumeții

Împreună, își propun să dezvolte un ecosistem de afaceri vibrant în Iași, bazat pe pasiunile și talentele lor diverse.

Comunitatea înseamnă multe lucruri pentru mulți oameni. Fie că este vorba despre grupul tău local de alergare, un club de carte, echipa de la sală, familia sau calitatea de membru la Club Afaceri.ro , apartenența la ceva este semnificativă. Identitățile noastre, deși sunt în mod evident unice pentru noi, sunt atât de modelate de influența și puterea comunității, încât rămâne o nevoie biologic umană de a avea un grup, de a forma acele relații semnificative și de a folosi comunitățile pentru a ne îmbogăți viața în moduri în care izolarea nu poate. Avem nevoie de comunitate pentru a ne simți în viață. Fără ea, suntem pierduți.

Atunci când avem locuri în care putem face conexiuni și relații de durată cu ceilalți, este un privilegiu să putem să creem și să construim o comunitate locală de afaceri, un spațiu în care oamenii se pot reuni și pot celebra bucuria de a face afaceri. Trebuie să ne construim unii pe alții – acum mai mult ca niciodată. Iar afacerile noastre se fac cu oameni și pentru oameni. Iată legătura umană, pentru că fără ea nu am fi. Și nici afacerile noastre.

Fiți cu ochii pe ei pentru a afla mai multe despre ce evenimente pregătesc și despre oportunități de networking!

#AfaceriIasi #AntreprenoriatLocal #NetworkingIasi #FabricatInIasi #PasiuniSiAfaceri #ClubAfaceri.ro

 

Distribuie:

Articole similare