Club Afaceri.ro Brașov

Clubul Afaceri.ro Brașov are ca scop dezvoltarea socială și economică în rândul antreprenorilor de pretutindeni. Orașul fiind situat în Zona Centrală a României, deține unul dintre cele mai ridicate grade de Urbanism.

Alăturându-te acestei comunității, vei face parte dintr-un mediu inedit, unde vei avea acces la nenumărate posibilități de extindere, promovare și dezvoltare.

În cadrul acestui club vei găsi o echipă formată din specialiști care vine în sprijinul oamenilor prin servicii de Business&Coaching, Mentorat, Consiliere pentru Dezvoltare Personală 1-1 cât și în grup, cursuri, seminarii, workshop-uri, Team Building.

Clubul Afaceri.ro Brașov aparține de comunitatea națională Afaceri.ro formată din antreprenori, manageri, formatori, și mulți alți specialiști, cu scopul de a facilita dezvoltarea și extinderea afacerilor pe plan regional, național și internațional.

Prin intermediul sesiunilor de Networking poți obține noi contacte, potențiali colaboratori, proiecte inedite și mule alte lucruri care contribuie la îmbunătățirea calității vieții.

Te așteptăm alături de noi!